Paardrijden op Domaine de Facaud in het zuiden van Frankrijk

DOMAINE DE FACAUD VOOR PAARDRIJDEN IN ZUID-FRANKRIJK

Heerlijk paardrijden door bossen, wijngaarden en bergen onder leiding van Patrick. Als je dit een keer gedaan hebt, wil je dat nog wel vaker komen doen.
Een aantal dagen paardrijden, een smakelijke lunch onderweg en een goed diner 's avonds met een glas rode of witte wijn. Elke dag is het een feest.

Ook in 2021 kunt u weer volop genieten van het paardrijden op Domaine de Facaud.
Minitrips (woensdag - zondag), Weekenden (vrijdag - zondag), weekarrangementen (zondag - zondag) en weken voor jongvolwassenen van 16 tot 25 jaar (zondag - zondag).
En niet te vergeten de weergaloze trektocht door de Pyreneeën (aankomst zondag, vertrek zondag).

 

 

paardrijden op dom,aine de facaud

 

 

OVER DOMAINE DE FACAUD

domaine de Facaud met zwembad

In het zuiden van Frankrijk, in het departement Aude, ligt Domaine de Facaud. Maar liefst 68 hectare weiland en bos, glooiende hellingen met koeien en paarden... een ware oase van rust. ’s Nachts staat de hemel vol met fonkelende sterren en is het enige geluid dat je hoort de roep van een uil of vos, en het ruisen van het riviertje onder aan de wei

Gelegen op 45 autominuten van Carcassonne, is Domaine de Facaud prima bereikbaar. Het vliegveld van Carcassonne heeft een dagelijkse verbinding met Charleroi (B) en het vliegveld van Toulouse heeft dagelijkse verbindingen met Schiphol (NL).

Paardrijliefhebbers kunnen op Facaud terecht voor minitrips, paardrijweken, trektochten naar de Pyreneeën of voor speciale weken met jongvolwassenen.
Wandelaars kunnen hun hart verliezen aan de prachtige gevarieerde omgeving, met dagtochten door wijngaarden, bossen of in de bergen, tijdens een geheel verzorgde vakantie.
Onze jarenlange ervaring in het toerisme staat garant voor een hartelijk ontvangst en aangenaam verblijf.

 

 

 

 

 

 

 

Patrick Hauglustaine et Joni Hermans, Domaine de Facaud 11230 St-Benoit, France.
Tel : +33-4.68.20.21.62 email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
No.Siret: 810 186 759 00017

©Domaine de Facaud 2020