PROGRAMMA 2020 (aangepast op 1 april 2020)

Hieronder vind je de verschillende vakanties met een korte beschrijving. Belangrijk is om goed te kunnen rijden (half- tot vergevorderd), en galop goed te beheersen. Onze arrangementen zijn niet geschikt voor beginners of mensen die nog nooit op een paard hebben gezeten.
Mocht je een arrangement willen aanpassen, dan kunnen we in overleg kijken wat mogelijk is.
Al onze arrangementen zijn open voor ruiters van alle leeftijden (bij deelnemers jonger dan 12 jaar graag even overleg), behalve de jongvolwassenenweken, die zijn speciaal gericht op ruiters van 16-25 jaar. Het maximum gewicht van de ruiter mag 90kg zijn. Als je zwaarder bent dan graag overleg zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden hoe je mee kunt rijden.

 

NIEUW in 2020: Weekenden

Weekenden, mogelijk van donderdag tot zondag voor € 300,- p.p.

(prijs voor niet-ruiters: € 165,- p.p)
Data op aanvraag.

Het arrangement bestaat uit drie overnachtingen met ontbijt in ons vakantiehuis, drie keer diner en twee dagtochten inclusief lunch. De bedden in de twee-, drie- of vierpersoonskamers zijn opgemaakt, er liggen handdoeken klaar en elke kamer heeft een eigen badkamer.

 

Minitrips € 450,- p.p

(prijs voor niet-ruiters: € 250,- p.p.)

16-20 september
23-27 september
30 september - 4 oktober
7-11 oktober
14-18 oktober
21-25 oktober
28 oktober – 1 november
4-8 november

De minitrip kost 450 euro per persoon, op basis van volpension. Het arrangement bestaat uit vier overnachtingen met ontbijt in ons vakantiehuis, vier keer diner en drie dagtochten inclusief lunch. De bedden in de twee-, drie- of vierpersoonskamers zijn opgemaakt, er liggen handdoeken klaar en elke kamer heeft een eigen badkamer.

Minitrips met korting ( € 410,- p.p)

(prijs voor niet-ruiters: € 225,- p.p.)

11-15 november
18-22 november
25-29 november
2-6 december
9-13 december

Het arrangement bestaat uit vier overnachtingen met ontbijt in ons vakantiehuis, vier keer diner en drie dagtochten inclusief lunch. De bedden in de twee-, drie- of vierpersoonskamers zijn opgemaakt, er liggen handdoeken klaar en elke kamer heeft een eigen badkamer.

Naar de bovenkant van de pagina

 

Weekarrangementen ( € 675,- p.p.)

(Met vijf dagtochten vanaf Facaud en een vrije dag met mogelijkheid om op excursie te gaan.
Prijs voor niet-ruiters: € 415,- p.p.)


13-20 september
1-8 november

paardrijden door een dorpje

Het arrangement bestaat uit zeven overnachtingen met ontbijt in ons vakantiehuis, zeven keer diner en vijf dagtochten inclusief lunch. De bedden in de twee-, drie- of vierpersoonskamers zijn opgemaakt, er liggen handdoeken klaar en elke kamer heeft een eigen badkamer.

Naar de bovenkant van de pagina

 

Regels voor al onze arrangementen

* Genoemde prijzen zijn per persoon. (Prijs)wijzigingen of aanpassingen onder voorbehoud. De prijzen zijn op basis van volpension, maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden inbegrepen. Drankjes en snacks buiten de maaltijden om komen voor eigen rekening.
* In verband met het welzijn van onze paarden geldt er een maximum gewicht van de ruiter van 90kg. Als je zwaarder bent en toch bij ons wilt komen rijden, dan kun je contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden om mee te rijden.
* De transfer van en naar Carcassonne op een gezamenlijk tijdstip (aansluitend op de vluchten Brussels Charleroi-Carcassonne) is gratis. Voor het ophalen en wegbrengen van en naar Toulouse vragen we een bijdrage in de kosten van 20 euro.
Ophaalservice vliegveld Toulouse
Aankomst op woensdag of zondag: de ruiters worden om 17 uur op het vliegveld van Toulouse opgehaald.
Vertrek op zondag: men wordt om 9h ’s ochtends afgezet op het vliegveld van Toulouse.
* Men heeft geen recht op restitutie als men tijdens het arrangement besluit om (delen van) de ritten niet mee te rijden of besluit op een andere manier geen gebruik te maken van de componenten van de gereserveerde vakantie.
* Voor alle overige regels en voorwaarden kun je onze algemene- en annuleringsvoorwaarden op deze site doorlezen bij 'voorwaarden'.

Naar de bovenkant van de pagina

Pyreneeën bij Castelnaudary
Pyreneeën gezien vanaf Castelnaudary