Data en prijzen 2018

Hieronder vind je de verschillende vakanties met een korte beschrijving. Belangrijk is om goed te kunnen rijden (half- tot vergevorderd), en galop goed te beheersen. Onze arrangementen zijn niet geschikt voor beginners of mensen die nog nooit op een paard hebben gezeten.
Mocht je een arrangement willen aanpassen, dan kunnen we in overleg kijken wat mogelijk is.
Al onze arrangementen zijn open voor ruiters van alle leeftijden (bij deelnemers jonger dan 12 jaar graag even overleg), behalve de jongvolwassenenweken, die zijn speciaal gericht op ruiters van 16-25 jaar. Het maximum gewicht van de ruiter mag 90kg zijn. Als je zwaarder bent dan graag overleg zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden om mee te rijden.

Minitrips

van woensdag tot zondag - 440 euro p.p. zwemmenpaardensite

11-15 april
18-22 april
25-29 april
2-6 mei
9-13 mei
16-20 mei
23-27 mei
30 mei-3 juni
6-10 juni
13-17 juni
27 juni - 1 juli
4-8 juli
22-26 augustus
29 augustus-
2 september
12-16 september
19-23 september
26-30 september
10-14 oktober
17-21 oktober
31 oktober - 4 november
7-11 november

De minitrip kost 440 euro per persoon, op basis van volpension. Het arrangement bestaat uit vier overnachtingen met ontbijt in ons vakantiehuis, vier keer diner en drie dagtochten inclusief lunch. De bedden in de twee-, drie- of vierpersoonskamers zijn opgemaakt, er liggen handdoeken klaar en elke kamer heeft een eigen badkamer.

 

Weekarrangementen

van zondag tot zondag - 675 euro p.p.paardrijden door een dorpje

3-10 juni
1-8 juli
26 augustus-2 september

Voor onze weekarrangementen betaalt men 675 euro per persoon, op basis van volpension. Het arrangement bestaat uit zeven overnachtingen met ontbijt in ons vakantiehuis, zeven keer diner en vijf dagtochten inclusief lunch. De bedden in de twee-, drie- of vierpersoonskamers zijn opgemaakt, er liggen handdoeken klaar en elke kamer heeft een eigen badkamer.

 

Naar de bovenkant van de pagina

Week voor jongvolwassenen (16-25 jaar)

van zondag tot zondag - 495 euro p.p.

8-15 juli
15-22 juli
22-29 juli (VOL)
29 juli -5 augustus
5-12 augustus
12-19 augustus

Dit arrangement kost 495 euro per persoon, op basis van volpension. Het arrangement bestaat uit zeven overnachtingen met ontbijt in ons vakantiehuis, zeven keer avondeten en drie dagtochten inclusief lunch, en een tweedaagse trektocht. De bedden in de twee-, drie- of vierpersoonskamers zijn opgemaakt, er liggen handdoeken klaar en elke kamer heeft een eigen badkamer. Naast het rijden kun je meedoen aan andere activiteiten, maar ook is er tijd om lekker te relaxen bij het zwembad.

Voor de trektochtovernachting kun je zelf een slaapzak meenemen, maar als je met het vliegtuig komt hebben wij beddengoed voor je beschikbaar. De trektochtbagage wordt door ons vervoerd.

Naar de bovenkant van de pagina

Vijfdaagse trektocht naar de Pyreneeën

van zondag tot zondag - 770 euro p.p.

Rit in de Pyreneeën

17-24 juni
2-9 september
30 september – 7 oktober (aangepaste week, prijs 870,-. voor meer informatie)

Deze trektocht naar de bergen kost 770 euro per persoon, op basis van volpension. Het arrangement bestaat uit zeven overnachtingen, waarvan drie in ons vakantiehuis. Hier zijn de bedden in de twee-, drie of vierpersoonskamers opgemaakt, er liggen handdoeken klaar en elke kamer heeft zijn eigen badkamer.
De vier overige nachten slaapt men op verschillende locaties. Deze overnachtingplaatsen variëren van camping, tot vakantiehuis of eenvoudige slaapzaal. Voor de trektocht kan men een eigen slaapzak meenemen, of een slaapzak van ons gebruiken. Voor deze vijfdaagse trektocht zijn een goede basisconditie en een sportieve instelling onmisbaar.

Naar de bovenkant van de pagina

Regels voor al onze arrangementen

* Genoemde prijzen zijn per persoon. (Prijs)wijzigingen of aanpassingen onder voorbehoud. De prijzen zijn op basis van volpension, maaltijden en drankjes tijdens de maaltijden inbegrepen. Drankjes en snacks buiten de maaltijden om komen voor eigen rekening.
* In verband met het welzijn van onze paarden geldt er een maximum gewicht van de ruiter van 90kg. Als je zwaarder bent en toch bij ons wilt komen rijden, dan kun je contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden om mee te rijden.
* De transfer van en naar Carcassonne op een gezamenlijk tijdstip (aansluitend op de vluchten Brussels Charleroi-Carcassonne) is gratis. Voor het ophalen en wegbrengen van en naar Toulouse (op een gezamenlijk tijdstip in overleg) vragen we een bijdrage in de kosten van 20 euro.
* Men heeft geen recht op restitutie als men tijdens het arrangement besluit om (delen van) de ritten niet mee te rijden of besluit op een andere manier geen gebruik te maken van de componenten van de gereserveerde vakantie.
* Voor alle overige regels en voorwaarden kun je onze algemene- en annuleringsvoorwaarden op deze site doorlezen.

 

Pyreneeën bij Castelnaudary
Pyreneeën gezien vanaf Castelnaudary