Vliegen

Ons ruiterprogramma sluit prima aan op de vluchtdagen van Ryan Air naar Carcassonne. Vanuit België (Charleroi) vertrekken er elke dag vluchten. Vanuit Nederland (Schiphol) kun je dagelijks naar Toulouse vliegen met Easyjet of KLM/Air France.

Onze ophaalservice sluit in principe aan op de vluchten van Charleroi naar Carcassonne, of – voor Toulouse - de vluchten van EasyJet. Mocht je met een andere maatschappij willen vliegen, dan graag even overleg.
Carcassonne – Facaud is 40 minuten met de auto, Toulouse – Facaud is anderhalfuur. De transfer van- en naar Carcassonne is gratis, voor de gezamenlijke ophaalservice van- en naar Toulouse vragen we een bijdrage in de kosten.
Als je meer vrijheid wilt, kun je bij het boeken van je vlucht ook een huurauto nemen. De afhaalpunten van de huurauto’s liggen bij de uitgang van het vliegveld in Carcassonne en in Toulouse.
De wegen rond Carcassonne zijn rustig en gemakkelijk te berijden. Vanaf Toulouse rijd je via de snelweg tot Castelnaudary en vandaar via rustige wegen naar Domaine de Facaud

Met eigen auto

Vanaf Utrecht is de afstand ongeveer 1250 km via Parijs of Lyon. Als je met je eigen auto komt, heb je natuurlijk de mogelijkheid om zelf nog een paar ‘vrije’ dagen aan je ruitervakantie toevoegen en de prachtige regio verder te ontdekken.

Met de trein

Met de trein reis je eerst naar Parijs en dan met de (nacht)trein door naar Carcassonne. Het laatste traject van Carcassonne naar Limoux duurt ongeveer 30 minuten. Een kaartje (€ 1,00) voor dit laatste stukje koop je in de trein zelf. In Limoux komen we je van het station halen.