PROGRAMMA VOOR 2019

Het programma voor 2019 staat op de site. Je kunt het bereiken door in de beginpagina op de knop 'ruitervakanties' te klikken of door in het menu 'paardrijden' te klikken op Data en prijzen.

WISSELING VAN DE WACHT JULI 2018

Dááág lieve blauwe bus
Hallooo stoere Navara

SEIZOEN 2018

De kop is er af! Met een klein groepje gezellige dames hebben we het nieuwe seizoen ingeluid. Door een spontane ingeving van de ruiters hebben we twee-en-een halve dag gereden, en zijn de ruiters een middagje naar Carcassonne geweest.
Plop liep niet goed, dus het was Stella die met Patrick de spits mocht afbijten

WINTERSTOP 2017

Zojuist de laatste ruiters van 2017 naar het vliegveld gebracht en daarmee het seizoen afgesloten. De paarden hebben nu vakantie en genieten van de nog warme zonnestralen.

De laatste minitrip van 2017

KOEIEN

Tussen de paardrijtochten door zijn we deze zomer behoorlijk druk geweest met onze koeien! Door een speling van de natuur (of liever: onze stier Elixer ????), kregen onze koeien hun kalveren in de zomermaanden. Voor het fokprogramma waar we aan deelnemen, moesten we ze allemaal wegen, meten en oormerken. Tevens hebben we een te vroeg geboren kalf weer op de rit geholpen. Nu zijn het mooie ‘pubers’ geworden die zich de toegewijde zorg van hun moeders heerlijk laten aanleunen.

Koeienliefdekoeienliefde

TRANSFERBUS

Domaine de Facaud heeft een nieuwe transfer-bus! Ruiters die door ons worden opgehaald op het vliegveld van Carcassonne of Toulouse kunnen vanaf nu uitkijken naar een grijze Renault minibus
Er is plaats voor 8 passagiers en flink wat koffers, de bus heeft airco en genoeg beenruimte voor iedereen. Ook achterin zit je prima. Dus comfortabel reizen voor alle ruiters!

transfer-bus de bagageruimte

terug naar de begin-pagina