WELKOM IN 2018

Wij wensen iedereen een heel goed 2018 toe en we hopen velen (weer) te begroeten op Domaine de Facaud.

WINTERSTOP 2017

Zojuist de laatste ruiters van 2017 naar het vliegveld gebracht en daarmee het seizoen afgesloten. De paarden hebben nu vakantie en genieten van de nog warme zonnestralen.

De laatste minitrip van 2017 

KOEIEN

Tussen de paardrijtochten door zijn we deze zomer behoorlijk druk geweest met onze koeien! Door een speling van de natuur (of liever: onze stier Elixer 😁), kregen onze koeien hun kalveren in de zomermaanden. Voor het fokprogramma waar we aan deelnemen, moesten we ze allemaal wegen, meten en oormerken. Tevens hebben we een te vroeg geboren kalf weer op de rit geholpen. Nu zijn het mooie ‘pubers’ geworden die zich de toegewijde zorg van hun moeders heerlijk laten aanleunen.

Koeienliefdekoeienliefde

TRANSFERBUS

Domaine de Facaud heeft een nieuwe transfer-bus! Ruiters die door ons worden opgehaald op het vliegveld van Carcassonne of Toulouse kunnen vanaf nu uitkijken naar een grijze Renault minibus
Er is plaats voor 8 passagiers en flink wat koffers, de bus heeft airco en genoeg beenruimte voor iedereen. Ook achterin zit je prima. Dus comfortabel reizen voor alle ruiters!

transfer-bus de bagageruimte

 terug naar de begin-pagina